Рекорди
Рекорди (Друга Ріка)

Треклист:
1. Друга Ріка — Вiдчиняй (3:30)
2. Друга Ріка — За що (3:47)
3. Друга Ріка — Не йди (4:13)
4. Друга Ріка — П’ю з твоїх (4:16)
5. Друга Ріка — Падали (3:58)
6. Друга Ріка — Сам собi острiв (4:12)
7. Друга Ріка — Секс на драйв (3:48)
8. Друга Ріка — Спи до завтра (3:25)
9. Друга Ріка — Так мало тут тебе (3:30)
10. Друга Ріка — Твої слова (3:16)
11. Друга Ріка — Три хвилини (3:42)
12. Друга Ріка — Шоу (4:07)

Leave a Reply

Украинская музыка