Оркестр ЧЕ @ BIBLIOTEKA
DATE: 21.08.2015
TIME: 20:00
Оркестр ЧЕ @ BIBLIOTEKA 21.08.2015

21 серпня в найкращому музичному пабі Івано-Франківська BIBLIOTEKA (https://vk.com/bib_2015) концерт однієї з найкращих рок-груп України- Оркестр ЧЕ
(https://vk.com/orkestrche)

Оркестр Че — харьківська группа, концепція якої полягає в дивному та незвичному поєднанні театра і музики…

поч. о 20.00 год., вхід- ВІЛЬНИЙ!!!

Состав:
Олег Каданов — тексты, музыка, гитара, вокал
Сергей Савенко — кларнет, аранжировки
Михаил Кабанов — перфоманс
Иван Кондратов — бас, аранжировки
Дмитрий Зинченко — барабаны
Стас Кононов — гитара, аранжировки
Пётр Целуйко — гитара, аранжировки

Дискография:
2005 — «Золотой миллениум»
2007 — «Эйфория закончилась. Happy end»
2010 — «Предчувствие нулевого года»
2010 — «Роботыцеремоннонесутгидрохоботы»
2012 — «Коллективное Б»
2014 — «Чорний слід» (сингл)

Leave a Reply

Украинская музыка